Hirdetés

Team Fortress 2 - komolyan átalakította a matchmakinget a legutóbbi frissítés

|

A kasztalapú lövölde matchmaking rendszere nagyon messze volt a tökéletestől, aminek köszönhetően a fair meccsek meglehetősen ritkásak voltak.

Hirdetés

Minden Team Fortress 2 játékos legnagyobb örömére a játék leggyengébb részét rakta most rendbe a legutóbbi frissítés. A matchmaking sok elemet vett kölcsön a CS:GO-ból, de ezt gyaníthatóan kevesen bánják.

Hirdetés

A Casual módban a játékosok a CS-ben használt Glicko rating alapján kapnak matchmaking pontszámot. Meccskereséskor a jelentkezőket ezen szám alapján fogják összedobni egy arénába.

A Competitive mód szinte ugyanígy fog működni, csak a Glicko ratinghez kapcsolódóan 13 rang is tartozik (korábban ez 18 volt). Egyébként akik a magasabb rangokért küzdenek, azok kénytelenek lesznek hozzárendelni egy telefonszámot is a fiókjukhoz, akárcsak a többi kompetitív Valve játékban.

Mindehhez hozzájön, hogy ezentúl a játékosok pörgethetnek Casual meccseket, vagy szórakozhatnak a Boot Campben is addig, amíg Competitve mérkőzésre várakoznak. Nem kell állni, és nézni a várakozási időt mutató órát.

A frissítés már éles, így aki régen járt utoljára a Team Fortress 2-ben, annak érdemes lehet most fellépnie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)