Hirdetés

Team Fortress 2 - most már a profik is érvényesülhetnek

|

Elérhetővé vált a Team Fortress 2 Competitive frissítésének béta változata, és kis szerencsével bárki részt vehet a tesztelésében.

Hirdetés

Jelenlegi állapotában a Team Fortress 2 inkább a laza szórakozásról, a kikapcsolódásról szól. Nem szerveznek esport versenyeket, nem az elért eredményen van a hangsúly, hanem azon, hogy mindenki jól érezze magát.

Sokan szeretnének viszont komolyan játszani, és most, hogy idén megszaporodnak a csapat alapú lövöldözős játékok (melyek némelyikéből akár még hivatalos esport is lehet), a Valve is lép. Bejelentették, hogy elkezdik a versenymód bétatesztelését, de arról, hogy ez pontosan miben más a korábbiakról, nem árultak el még semmit. 

Szerintetek ennek hatására megnövekedhet a lassan kilenc éves játék népszerűsége? A Valve most sem panaszkodhat, a játék folyamatosan a legnépszerűbbek között szerepel a Steam listáján, de lehet, hogy az újabb, más élmények miatt sokan fognak váltani például az Overwatch-ra (annak ellenére is, hogy azért fizetni kell, míg a TF2 free-to-play modellel működik).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)