Hirdetés

Team Fortress 2 - már egy Overwatch térkép is bekerült

|

Egy rajongó elkészítette az egyik Overwatch térkép mását, és berakta azt a Team Fortress 2-be.

Hirdetés

Nem titok, hogy a Team Fortress 2 szolgált inspirációjául az Overwatchnak. A szerb modder Srpski Čekić most ezt pont fordítva csinálja. Emberünknek megtetszett az Overwatch Watchpoint Gibraltar térképe, és átültette azt a Team Fortress 2-be. A meglepő az, hogy hibátlanul működik.

A TF2-ben volt már payload játékmód így különösebb nehézséget nem okozott a térkép mechanikáinak rekreálása. A látvány már nem ilyen egyszerű móka, mert bár a pálya tökéletesen fel van építve, egyelőre csak geometriai alakzatokból áll minden.

Egy tehetséges közösségi tag majd biztosan rendbe rakja a látványt, de a térkép már addig is leszedhető és kipróbálható pont úgy, ahogy a PC Gamer kollégája is tette.

Az egyetlen probléma maga a tény, hogy a Gibraltar térkép egy az egyben az Overwatch verzió átemelése. Ez azért baj mert az eredeti pálya a hősök tulajdonságainak figyelembevételével készült, így kizárt, hogy egy tökéletesen balanszolt TF2 térkép legyen. A munka azért mindenképpen elismerést érdemel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)