Hirdetés

Új frissítés érkezik a majdnem tíz éves Team Fortress 2-höz

|

A Valve közel tíz évvel a Team Fortress 2 eredeti megjelenése után is dolgozik a játék egyensúlyán, egy közelgő frissítésben rengeteg tárgyon változtatnak.

Hirdetés

Hatalmas újdonságokat már nem várunk a Valve-től, hiszen egyre kevésbé valószínű, hogy valaha is kiadnak még új játékot. Már meglévő címeik közül viszont néha azokon is frissítenek egyet, amikre nem feltétlenül számítanánk, így nemrég egy Team Fortress 2-es patchet harangoztak be.

Hirdetés

Egy hosszú sornyi változtatással a játék egyensúlyát szeretnék átdolgozni, ezen belül is a különböző tárgyak által adott extra képesség erejének finomhangolása a cél. A TF2 csapata a korábbi hasonló próbálkozásokkal ellentétben ezúttal még a változtatások élesítése előtt ismertette a közösséggel, milyen buffok és nerfek várhatóak, illetve hogy ezzel mik a pontos céljaik velük. A legtöbb változtatás a Scout és a Heavy kasztot éri, az előbbi esetben öt, az utóbbiban négy felszerelési tárgyat változtat meg a Valve.

Minden bizonnyal hasznos számukra a felvetett ötletekre adott rajongói visszajelzés, de azt is előre leszögezték, hogy a patch tartalma még változhat. A Team Fortress 2 némileg váratlan frissítése egyébként nem az első idén, egy nemrég felfedezett bugot is kijavított néhány hónapja a stúdió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)