Hirdetés

Team Fortress 2 - Lara Croft cuccai is bekerülnek

|

Nem tudjuk, szeretnétek-e látni a Heavyt indokolatlanul rövid nadrágban, de ha igen, akkor eljött a nagy nap.

Hirdetés

A Team Fortress 2-be bekerülő tárgyak gyakran kapcsolódnak a csapatalapú lövölde világán kívüli dolgokhoz, sok esetben csinálnak keresztpromóciót más játékokkal. Ezúttal a Lara Croft and the Temple of Osiris kapcsán rendezett egy Tomb Raider-témájú versenyt a Valve. Most kihirdették a nyerteseket is.

Az egyik egy olyan tárgy lett, amivel még vicceltek is a verseny kiírásában. "ha midig is arra vártál, hogy a Heavyt Lara rövidnadrágjábak öltöztethesd, itt az alkalom! (Légyszi, ezt ne csináljátok meg)" - írták akkor, de a Jungle Booty nevezetű tárgy, ami a Heavy mellett a Sniperre is ráaggatható, olyan jól sikerült, hogy be is kerül majd a játékba.

Emellett találkozhatunk majd a rendkívül elmésen elnevezett Tomb Readers-zel, ami Lara klasszikus szemüvegét mintázza, és a Crown of the Old Kingdommal, ami egy fáraó-fejfedő (vajon hívhatom ezt koronának?). A három tárgy készítője amellett, hogy bekerül a játékbeli boltba az általuk tervezett item, egy halom játékot is kapnak.

A három osztott második helyezett, a Bootenkhamuns nevű bakancs, az Orion's belt, ami Lara jól ismert öve, és a Pocket Raiders nevű minifigurák szintnén ott lesznek a Mann Co. Store virtuális polcain, ők azonban más jutalmat nem kapnak.

Ti milyen játékból látnátok szívesen cuccokat a Team Fortress 2-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)