Hirdetés

Team Fortress 2 - UFO észlelés, furcsa plakátok, valami készül

|

Furcsa fájlok és megjegyzések bújnak meg a Team Fortress 2 bohókásan vérgőzös meccsei mögött. A földönkívüliek leszálltak, és mi észre se vettük?

Hirdetés

Az adatbányászok serényen dolgoznak, és turkálnak a Team Fortress 2 állományai között, főleg mióta felröppent a hír, hogy UFO-k lehetnek a játékban. A tegnap befutott frissítésben rengeteg erre utaló kód van.

A fájlokban többször felbukkant az "invázió" és a "csészealj" kifejezés, ráadásul rengeteg poszter is felbukkant, melyek szintén a földönkívüliekkel foglalkoznak. Ha ez nem lenne elég meggyőző, egyes játékosok már láttak is az égben pihenő csészealjakat, például a Dustbowl térképen. Mindeközben a Redditen is gyűlnek már a bizonyítékok.

Szinte biztosra vehető, hogy érkezik az UFO témájú kiegészítő, amit egyébként már ennek a videónak a megjelenése óta pletykálnak a játékosok. Egyébként Halloween jövő hónapban lesz úgyhogy nem lepődnénk meg, ha addigra meg is kapnánk a frissítést.

Ti mit gondoltok, mire számítsunk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)