Hirdetés

A fejlesztők is csinálnának egy új Ninja Gaiden játékot

|

A Team Ninja csapata látja, hogy a nindzsás és szamurájos játékok jelenleg fellendülőben vannak, így az ikonikus franchise-ba is új életet lehelnének.

Hirdetés

A Ninja Gaiden népszerűsége csúcsán az egyik legmeghatározóbb játéksorozat volt. Az SNES-korszakban az akció és platformer részeket vegyítő játékmenetért rengetegen rajongtak, és sokan a mai napig remélik, hogy egy méltó folytatást kap a hosszú múltra visszatekintő sorozat. A fejlesztők szerint is itt lenne az ideje, hogy újra leporolják a szériát. 

Hirdetés

A Ninja Gaiden mögött álló Team Ninja jelenleg a Nioh és a Dead or Alive szériákkal tarol a piacon, de elmondták, hogy bennük és a rajongókban is ott van az igény, hogy felélesszék a franchise-t. Erre most meg is lenne minden lehetőségük, hiszen a szamuráj és nindzsa kultúrákat bemutató játékok most újra elkezdtek népszerűvé válni, elég csak a Nioh, a Sekiro: Shadows Die Twice vagy a hamarosan érkező Ghost of Tsushima játékokra gondolni. 

"A Ninja Gaidenen dolgozó csapat alap tagjai szeretnének egy új játékot csinálni. Az is feltűnt, hogy néhány rajongó szívesebben látna egy új Ninja Gaident, mint egy Nioh 2-t. Látjuk, hogy sok új nindzsás játék van - amilyen a Sekiro -, amikben remek inspirációforrást találunk, tehát reméljük, hogy hamarosan jó hírrel tudunk szolgálni."

- mondta Fumihiko Yasuda, a Nioh 2 rendezője. Kétségtelen, hogy ez lenne a legalkalmasabb időpont egy új Ninja Gaiden játék elkészítésére és van okunk reménykedni, mivel a Team Ninja képes egyszerre több projektet is kézben tartani, tehát a nagy címeik mellett beleférhet, hogy visszatérjenek az ikonikus szériához. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)