Hirdetés

Team Sonic Racing - csapatban versenyzünk

|

A Wal-Martnak köszönhetően idő előtt megtudtuk az első részleteket az új Sonic versenyjátékról.

Hirdetés

Először a SEGA lengette be, aztán a nagy Wal-Mart leak során kiszivárgott, most pedig szinte mindent megtudtunk a következő Sonic versenyjátékról.

Hirdetés

A Team Sonic Racingben versenyenként legfeljebb 12 játékos küzdhet meg egymással online és offline módokban (mint a Grand Prix, Exhibition, Time-Trial és Team Adventure, amikről részleteket egyelőre nem tudunk). Csapatokba szerveződhetünk, és egy csapat tagjai osztozhatnak a powerupokon, illetve boostokon, valamint aktiválhatnak valamilyen ultimate képességet. 14 wispet vehetünk fel, amik vagy megvédenek minket, vagy másoknak tesznek keresztbe. 15 karakter közül választhatunk, ők 3 kategóriába sorolódnak képességeik szerint. Lesz továbbá egy Adventure Mode is, ami bevezet minket a játék alapjaiba és megismerteti a játékosokat a figurákkal.

A megjelenés még az idei évben várható, és bár csak a switches adatlap került fel, alighanem jön PS4-re, Xbox One-ra és talán PC-re is.

Frissítve: Közben befutott egy hivatalos előzetes is, amelyből kiderült, hogy valóban megjelenik a játék PC-re, illetve PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra is, valamikor télen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)