Hirdetés

Teamfight Tactics - segít a játék, ha esetleg szerencsétlenül kezdődne egy meccs

|

A Riot Games egyik munkatársa most elárulta, hogy tényleg létezik az a funkció, amiről a rajongók már egy ideje beszélnek.

Hirdetés

A Riot is megalkotta saját auto chess játékát, aminek alapját természetesen a népszerű League of Legends MOBA adta. Sokat számít a játékban, ki mennyire ügyes, de azért akad olyan rész is, amelyhez már szerencse kell, de ennek kapcsán is igyekeztek a fejlesztők fenntartani az egyensúlyt.

Hirdetés

Egy meccs során több PvE kör is van, amelyek során a játékos különböző tárgyakat és aranyat tud gyűjteni, de mivel ez teljesen véletlenszerűen működik, így nem mindenki részesedik ugyanolyan zsákmányban. Előfordulhat, hogy valaki már az elején egy csomó jó cuccot kap, más pedig gyakorlatilag semmit, ezért a Riot megalkotott egy apróságot, hogy kiegyenlítse valamelyest az esélyeket.

A játékosok egy ideje már sejtették, hogy van ilyen funkció, de most a stúdió vezető játéktervezője, Stephen Mortimer meg is erősítette annak létezését. Elmondása szerint, ha egy játszma elején nem kapunk cuccokat, akkor később nagyobb eséllyel zsákolhatjuk be azokat. Mortimer egy Painttel rajzolt táblázatot is megosztott, ami megmutatja az első három PvE kör működését.

Nektek hogy tetszik eddig a Teamfight Tactics?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)