Hirdetés

Tearaway Unfolded - ősszel jön a papírmasé őrület

|

A PlayStation 4 exkluzív Tearaway Unfolded kifejezetten ígéretesnek tűnik, így kifejezetten jó hír, hogy már nem kell sokáig várnunk a megjelenésre.

Hirdetés

Daev kollégának volt szerencséje tavaly a PlayStation szülinapján kipróbálnia a Tearaway Unfolded névre keresztelt csodát, és bár ott volt a lenyűgöző grafikával bíró The Order 1886 is, ez volt az a cím, ami leginkább megmozgatta a fantáziáját.

Azóta elég nagy volt a csend a vonal túlsó felén, azonban végre-valahára hallatott magáról a játékot fejlesztő Media Molecule. A csapat a PlayStation Blogon mutatta meg a Tearaway Unfolded dobozképét, és ha már úgyis írtak pár sort, megosztották velünk a megjelenési dátumot is.

A játék 40 dolláros áron kerül majd a boltokban, az előrendelők pedig nemcsak a soundtracket kapják meg, hanem számos in-game extrát is, amelyek közt más játékok által inspirált dekorációk, így The Last of Us-os vagy No Man's Sky-os dolgok is megtalálhatóak. A Tearaway Unfolded megjelenés szeptember 8-án várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)