Hirdetés

Tearaway Unfolded Special Edition - majdnem tökéletes a gyűjtői kiadás

|

A Media Molecule leleplezte a Tearaway Unfolded Special Edition kiadását, amiben a játék mellett a lehető legjobb ajándék található. Van viszont egy nagy csavar.

Hirdetés

Jön még pár Sony-exkluzív idén, és bár a hírekben méltatlanul keveset szerepel, a Tearaway Unfolded is zseniális (és nagyon aranyos) lesz.

A játék kap egy Special Edition kiadást, amiben a lemez mellett megtalálható egy exkluzív dekorációkat, jelmezeket tartalmazó DLC, a Torn Away pack, illetve a főszereplő, iota - kapaszkodjatok meg - plüssfigurája! Bizony, nem szobor, hanem plüssfigura jár  gyűjtői kiadáshoz, ami önmagában is különlegessé teszi.

Az egészben viszont az a trükk, hogy egyelőre ismeretlen okokból csak a következő területeken kerülhet forgalomba: Ausztrália, Új-Zéland, Franciaország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Norvégia, Dél-afrikai Köztársaság, illetve a Közel-Kelet. Hatalmas rejtély, hogy Európa más részeire, az Egyesült Királyságba és az Egyesült Államokba miért nem jut belőle, de a fejlesztők megjegyezték, hogy a lista még nem teljes, igyekeznek mindent megtenni, hogy máshol is kapható legyen. Addig viszont ez a biztos.

A játék maga szeptember 9-én jelenik meg, kizárólag PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)