Hirdetés

Dying Light - tedd keményebbé a nappalokat ezzel a moddal

|

Nem elég nehéz a Dying Light? Ezen könnyen lehet változtatni, ugyanis ezzel az új moddal a nappalokat is pokolivá tehetitek.

Hirdetés

A Dying Light az a játék, amivel a Techland végre igazán eltalálta a zombis formulát, a fejlesztő pedig most mindent megtesz azért, hogy meghosszabbítsa az önmagában is tartalmas játék éllettartamát a modok támogatásával. Múlt hónapban a csapat elérhetővé tett egy pályaszerkesztőt, illetve fejlesztői eszközöket is közzé tett, a játékosok pedig rögtön lecsaptak a lehetőségre.

A játék alapját eredetileg ugye az képzi, hogy a nappal lassú és passzívan viselkedő zombik hirtelen gyorsabbak, aggresszívebbek és elszántabbak lesznek az éjszaka, ezzel sokkal kockázatosabbá téve a szabadban történő lófrálást. Az I Am Legion mod ezt a feszültséget szeretné elhozni a nappali játékmenetbe is néhány apró változtatás segítségével.


I Am Legion - Dying Light Mod - 1.06a Gameplay - Mod DB

A mod telepítését követően a zombik nappal sokkal éberebbek lesznek, aktívan keresik a túlélőket, csapatban támadnak, ráadásul ha sikerül is elmenekülnünk és befutnunk egy menedékre, akkor megjegyzik, hogy hol láttak minket legutóbb és megvárnak. Kicsit izgalmasabbá teszi a nappali játékot azoknak, akik már profin lavíroznak a játék utcáin és szükségesebbé teszi a megfontoltságot.

A modot a Nexus Mods vagy a ModDb oldaláról tudjátok letölteni. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)