Hirdetés

Shadow of the Colossus stílusú játékon dolgozik a Techland

|

A Dying Light fejlesztőcsapata ugyan hivatalosan még nem erősítette meg, de kiderült, hogy a varsói divíziójuk egy elképesztően ígéretes szerepjátékon tevékenykedik jelenleg is.

Hirdetés

Több mint nyolc milliárd forintnak megfelelő támogatást ad a lengyel kormány az ország játékfejlesztőinek, amelyből többek között részesül a lengyel játékipar büszkeségei, a CD Projekt RED, a CI Games és a Techland is. Ezzel kapcsolatban bukkant fel egy érdekes információ. 

Az Eurogamer Poland értesülései szerint a Dying Light 2-t is fejlesztő Techland körülbelül 1 millió dollár értékű támogatást kapott, amelyet AAA-videojátékok innovatív technológiáinak fejlesztésére fordítanak majd, azon belül is legfőképp a varsói stúdió fogja hasznosítani "hatalmas méretű ellenfelekkel való interakció prototípusának megalkotásában", amely egy belső nézetes, egyedi fantáziavilágban játszódó szerepjátékhoz készül. Röviden tehát a Techland Warsaw egy nyílt világú RPG-t fejleszt óriási szörnyekkel, vagyis tulajdonképpen afféle modernizált Shadow of the Colossust. 

Ez nem az egyetlen indok, amiért lelkesedünk a projektért, hiszen nemrég a The Witcher 3 dizájnere, Damien Monnier is csatlakozott a csapathoz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)