Hirdetés

Téged is elvarázsol a Hogwarts Legacy utolsó trailere

|

Az Avalanche Software egy utolsó kedvcsinálóval vezeti fel az új Harry Potter-játék megjelenését.

Hirdetés

Nem volt zökkenőmentes a Hogwarts Legacy célig tartó útja: több csúsztatás és a J.K. Rowling miatti gyűlölethullám is negatívan hatott a játék megítélésére, ugyanakkor azok, akik imádják Harry Potter világát, az eddig kiadott gameplay videóktól, előzetesektől és részletektől fellelkesedve alig várják, hogy végre létrehozhassák saját varázslótanoncukat és felfedezzék Roxfort minden titkát. 

Az Avalanche Software igyekezett minden információt megadni ahhoz, hogy el tudjuk dönteni, érdekel-e minket a Hogwarts Legacy, legyen az a játék hosszúsága, a konzolos opciók vagy a gépigény, de egy dologgal még az adósunk volt: a megjelenés előtti utolsó trailerrel. 

Hirdetés

Érthető a lelkesedés: nem minden nap érkezik ennyire jónak tűnő, a mindenki által ismert fantáziavilágban játszódó, nyitott világú akció-szerepjáték, amelyben bejárhatunk ismert és új helyszíneket, találkozhatunk fantasztikus lényekkel, bájilatokat készíthetünk, elsajátíthatunk különféle bűbájokat, szövetségeseket szerezhetünk és sötét varázslókkal harcolhatunk, valamint azzá válhatunk, akik lenni szeretnénk, miközben eldöntjük a varázsvilág sorsát is - nem hangzik rosszul, nemde? Utoljára még kóstoljunk bele, hogy milyen lesz mindez a gyakorlatban:

A Hogwarts Legacy PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re február 10-én jelenik meg, PS4-re és Xbox One-ra áprilisban, Switchre pedig júliusban. Ha már nagyon nem tudjátok kivárni a hátralévő pár napot, akkor akár azzal is elüthetitek az időt, hogy előre besoroljátok magatokat valamelyik házba

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)