Hirdetés

Tegyél fel kérdést itt, kerülj be a GameStar magazinba!

|

Printes magazin, online toborzás. Aréna rovatunk jó fej kérdezőket keres. Vajon te tudsz nekünk olyat írni, hogy megörökítse a nyomtatott sajtó?

Hirdetés

Hamarosan lapzárta, Mocsy és Chava már csak tőmondatokban beszélnek. Egymással. Velünk. Magdi tűsarkúban tapossa az írókat, akik folyamatosan csúsznak a cikkekkel (kivéve mazur, ő rendre pontosan és időben adja le), Vanda pedig a fejét fogja helyesírási hibáink felett görnyedve. Itt, a GSO-n is elkélne a segítsége, tudjuk, igyekszünk. De most nem ez a lényeg.

A GameStar magazin Aréna rovata egy jó ideje már az én kezeim között virágzik, kis kedvencem ő (most ajánlott a fenti gyomorforgató képre nézni, tökéletesen illik ide). De ez nem olyan kisherceges szerelem, ez a szép mindenkié, sőt, külön szeretnélek megkérni titeket itt is, hogy írjatok az arena@gamestar.hu címre, vagy akár itt kommentben, mert mindig jó, ha van miből válogatni. Előre is nagyon köszönöm mindenkinek, aki megtisztel gondolataival, kérdéseivel, írásával, még Batman is erre bátorít.

A legjobbak jönnek a magazinba, rajtatok a sor!

Üdv
HP 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)