Hirdetés

Tegyetek félre: ezekre a Steam leárazásokra számíthatunk még idén

|

Úgy tűnik, még négy leárazásra számíthatunk az év végéig.

Hirdetés

Az utóbbi néhány évben a kiadók és fejlesztők is felismerték, hogy érdemes a megjelenés után nem sokkal megvágni játékaik árát, mert a legtöbb olyan játékos, aki ki tudta gazdálkodni a teljes árat, már úgyis vásárolt addigra. Folyamatosak a leárazások a PlayStation Store-ban, a Nintendo eShopban és az Xbox Store-ban is, de a PC-seknek sem kell sokat várni, hogy valamelyik digitális áruházban kedvezményes legyen egy-egy általuk áhított cím.

Azért mégis csak úgy a legjobb, ha a steames katalógust tudjuk bővíteni, és ebben több év végi promóció is segít majd.

Hirdetés

Mivel a fejlesztők már jelentkezhetnek, ha szeretnék, hogy játékuk olcsóbb legyen és kiemelést kapjon egy rövid időre, SteamDB közzétette az idei leárazások várható dátumait, kezdve a Digital Tabletop Fest 2021-gyel, ami október 21-25 között lesz, és ahogy azt neve is sugallja, digitális társasjátékokra fogunk tudni akciósan lecsapni. Ezt követi még a halloweeni, majd az őszi és a téli leárazás, méghozzá így:

  • Halloweeni leárazás - október 28. - november 1.
  • Őszi leárazás - november 21-30.
  • Téli leárazás - december 22-január 5.

Érdemes felírni október 1-jét is, ugyanis ekkor indul a Steam Next Fest, ami ugyan nem az akciókról szól, de legalább egy rakás megjelenés előtt álló játékot kipróbálhatunk majd ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)