Hirdetés

A The Last of Us Part II nem kevés tárhelyet követel majd magának

|

A Naughty Dog várva várt játéka komoly kihívás elé állítja majd azokat, akik a PlayStation 4 belső vinyójára akarják felpréselni majd a The Last of Us Part II-t.

Hirdetés

Komoly félelmek költöztek érzékeny gamer szívünkbe, amikor a Naughty Dog és a Sony bejelentette, hogy a koronavírus miatt csúszik a The Last of Us Part II megjelenése. Szerencsére csak pár hét csúszással, június 19-én landol a boltok polcain rég sóvárgott cím, most pedig arról is kaptunk infókat, hogy mennyi helyre lesz szükség a digitális példány telepítéséhez. 

Hirdetés

Noha az alapján, hogy a játék két lemezen foglal helyet, már sejthettük, hogy jó pár gigabájtot követel majd a PlayStation 4-en Ellie legújabb kalandja, viszont a nemrégiben frissített PS Store adatlapon világossá tette, hogy legalább 100 GB helyet kell felszabadítania a merevlemezén annak, aki az epikus poszt-apokaliptikus kalandra vágyik.

Ez kifejezetten combosnak számít, pláne ha figyelembe vesszük, hogy az alapverzióról beszélünk, melyhez bizonyára hozzá jön még majd jó pár frissítés és hibajavítás a megjelenést követő napokban, hetekben. Persze a Call of Duty: Modern Warfare rajongók már csak legyintenek, ők már pontosan tudják, hogy a mai világban szerencsés, aki egy alap PS4 belső vinyójára 3 nagy játéknál többet fel bír telepíteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)