Hirdetés

Tekken 7 - így bunyózik PS4-en Akuma

|

Jöhet tél, eshet hó, Akuma bokszzsákot varázsol a hátsódból.

Hirdetés

A brazil capoeira-mestert, Eddy-t és az álmatag vámpírcsajt, Elizát megeszi reggelire a Street Fighter szériából érkező vendégkarakter, akinek egy kis fagy sem állhatja útját. 

A június másodikán megjelenő Tekken 7 legújabb, PlayStation 4-es  gameplay videója Ryu ősellenségére, Akumára fókuszál, aki - formás idomok ide vagy oda - Katarinát és Lilit is szépen elintézi közel három perc leforgása alatt (de ez a Fated Retribution kiadás titkos bossától nem túl meglepő): 

A Bandai Namco verekedős játéka PlayStation 4-en kap egy exkluzív Jukebox módot, amivel a játékosok saját lejátszási listát állíthatnak össze a sorozat korábbi betétdalaiból, valamint exkluzív Tekken 2-es és Tekken 4-es kosztümökkel is felöltöztethetik Jint, Kinget és Xiaoyut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)