Hirdetés

Tekken 7 bejelentés - itt az első trailer a játékból, amit nem is akartak bejelenteni

|

Az EVO 2014-en Katsuhiro Harada megejtette a Tekken 7 bejelentést, de a hírek szerint egy másik játékot akart bemutatni. Most már mindegy, itt a trailer.

Hirdetés

A hétvégén a verekedős játékok szerelmesei a képernyőkre gyógyulva figyelték az EVO 2014-es harcokat, amíg a világ másik fele a vb-döntőn azt leste, ahogy Schweinsteiger bármelyik játékot meghazudtoló pofonokat kap. Mindkettő megérte.

Az EVO 2014-en Katsuhiro Harada, a Tekken sorozat producere hivatalosan bejelentette a Tekken 7-et. Igazából idő előtt. A meglepetés sajnos már korábban kiszivárgott és a hírek szerint Harada egy egész más játékot szeretett volna bemutatni. 

"Az első gondolat, ami végigfutott az agyamon az az volt, hogy 'ez biztos, hogy Ono volt" - mondta viccesen Harada, a rivális Street Fighter vezetőjére, Yoshinori Onóra utalva.

A trailert a hotelszobájában rakta össze a bemutató előtt és arra kérte a közönséget, hogy legyenek nagyon lelkesek miatta, mert így könnyebb lesz majd Japánban megmagyarázni a főnökeinek ezt az egészet. Kavarodás ide, kavarodás oda, a lényeg, hogy érkezik a Tekken 7. Ennek pedig örülünk, ugye?

Itt az első trailer. Sajnos gameplay az nincs benne, viszont a Tekken 7 a San Diego Comic-Conon többet is megmutat majd magából, július végén. Annyit már most biztosan tudunk, hogy a Tekken 7 alatt az Unreal Engine 4 dübörög majd. Kíváncsian várjuk a továbbiakat.

Azért felmerül a kérdés, hogy vajon mi lett volna az a játék, amit Harada eredetileg szeretett volna bejelenteni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)