Hirdetés

Tekken 7 - új karakterek kilétére derült fény

|

A Tekken rajongók ma szép reggelre ébredtek, mert nem csak Master Raven és Bob bemutatkozását nézhetik meg, hanem a játék bevezetőjét is.

Hirdetés

A Bandai Namco kiadott három új trailert a hamarosan érkező Tekken 7-ről. Az első kimondottan izgalmas lehet a játékot türelmetlenül váró rajongóknak. Ez a cinematic intro ugyanis két jól ismert karakter párharcáról mesél.

A Fated Retribution vezeti majd fel a játék történetét. A bevezető érdekessége, hogy a Street Fighterből ismerős Akuma is felbukkan benne, aki a pletykák szerint komoly szerepet játszik majd a sztoriban.

Az első új karakter Master Raven, aki először a Tekken 5-ben tűnt fel, és azóta is leterít minden ellenfelet nindzsa trükkjeivel.

Az utolsó trailerben pedig Bob mutatkozik be, aki először a Tekken 6-ban bukkant fel. Az amerikai harcos karatét használ csatában, jól bírja az ütéseket, és meglepően gyors.

A Tekken 7 megjelenés a jövő év elejére várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)