Hirdetés

Tekken 7 - rekordidő alatt törték fel a Denuvo védelmét

|

Mindössze négy nap kellett a Denuvo feltöréséhez a Tekken 7 esetében, ami a legrövidebb idő, amit kibírt az osztrák cég védelme.

Hirdetés

A Denuvo feladata az lenne, hogy a megjelenést közvetlenül követő időszakban megvédje a különböző játékokat a kalózoktól. Az idő, ameddig ezt sikeresen el tudja végezni a rendszer, egyre rövidül, a Tekken 7 esetében pedig rekord gyorsasággal törték fel a Denuvót.

Eddig a legrövidebb ideig, öt napig a Rime és a Resident Evil VII esetében bírta a védelem, de a Bandai Namco új verekedős játéka esetében mindössze négy napig tartott, míg megkerülték a sokáig feltörhetetlennek tartott szoftvert. A Tekken 7 a korai beszámolók alapján egyébként kifejezetten jól futott PC-n a védelemmel együtt is, a Denuvo ebben az esetben nem okozott szaggatást és a játék gépigénye sem kúszott fel. Persze mindez már nem sokat számít, hiszen aki szeretné, megkerülheti a védelmi szoftvert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)