Hirdetés

Tekken 7 - visszatér Eddy is

|

A brazil capoeira-mester sem maradhat ki a Tekken 7 felhozatalából, a leleplező videó mellett pedig azt is elárulták a készítők, hogyan illeszkedik majd a történetbe.

Hirdetés

Jó néhány karaktert bemutattak már a Tekken 7 készítői, de a nyári megjelenésig még biztosan tartogatnak néhány meglepetést a rajongóknak. Azt is elárulták, hogy visszatér egy, a Tekken 3-ban bemutatkozott szereplő, aki nem más, mint Eddy Gordo.

A brazil harcos természetesen szerepet vállal a Mishima-klán körül forgó sztorimódban is: a történet szerint mestere - aki egyébként Christie Monteiro nagyapja - halálos beteg lesz, így Eddy a gigavállalathoz fordul segítségért. A cég viszont végül nem tud segíteni a capoeira-mesteren, így Eddy ahelyett, hogy a Mishimák szolgálatába állna, bosszút forral Kazuya ellen. Ahogy az alábbi videóban láthatjátok, a harci stílusa a látvány tekintetében nem sokat változott, de ez nem is baj. Hogy ezúttal milyen erős a többi karakterhez képest, az június 2-án derül ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)