Hirdetés

Egy muay thaiozó hústorony a Tekken 7 következő harcosa

|

A bemutató után a Street Fighter rajongóitól volt hangos a Twitter, akik szerint a karakter egy kiköpött Sagat.

Hirdetés

Fahkumram (a neve egyébként üvöltő eget vagy mennydörgést jelent) lesz a Tekken 7 következő harcosa, aki egy brutálisan magas, kigyúrt muay thaios. A Street Fighter játékosai persze azonnal Sagatet látták benne, ami igazából nem is annyira nagy probléma. A Bandainak valószínűleg az volt a célja, hogy ilyen karaktert is behozzon a felhozatalba.

Hirdetés

Fahkumram a Tekken World Tour Finals 2019-en mutatkozott be egy meglehetősen menő trailerrel. A karakter harci stílusát tökéletesen megmutatja a videó. Azért mielőtt a muay thai rajongói feltörnék a malacperselyt, érdemes megjegyezni, hogy a megjelenése még jó pár hónappal odébb van.

A Bandai még szeptemberben jelentette be Zafinát és Leroy Smith-t, utóbbi fog befutni most télen. A kiadó korábban azt nyilatkozta, hogy a 4 Season 3-as karakterből kettő tavasszal érkezik majd, így feltételezhetően Fahkumram is a tavasziak között lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)