Hirdetés

Tekken 7 - holnap jön az új vendégkarakter

|

Igaznak bizonyultak a híresztelések, hamarosan új harcost köszönthetünk a Tekken 7-ben.

Hirdetés

A meglehetősen jól fogyó Tekken 7-ben már több vendégszereplővel is elpüfölhettük a Bandai Namco karaktereit, például Akuma a Street Fighterből már tiszteletét is tette, de 2018 tavaszán a Final Fantasy-s Noctis is csatlakozik hozzá. Előtte azonban van még egy szereplő, aki ég a vágytól, hogy belevethesse magát a harcokba. 

Hirdetés

Az új arc nem más, mint a Fatal Fury és The King of Fighters játékokból ismert Geese Howard, aki az alábbi gameplay trailerben megmutatja, hogy mire képes harc közben: 

Howarddal és kemény ökleivel együtt egy vadonatúj pálya és jelmezek is érkeznek, méghozzá november 30-án, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt. A karakter egyébként a sztori mód kivételével minden játékmódban elérhető lesz, beleértve a legutóbbit, az Ultimate Tekken Bowlt is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)