Hirdetés

Tekken 7 - így harcol Geese Howard

|

A Tekken-rajongók ma boldogan nyithatják a napot, mert nem csak egy új harcos, Geese bemutatkozását nézhetik meg, hanem vele együtt egy élőszereplős videót is.

Hirdetés

Újabb vendégkarakterrel bővül a Tekken 7 cseppet sem szerény felhozatala, a hozzá kapcsolódó bejelentő videó lazább stílusa pedig tökéletesen kapcsolódik ahhoz a többihez képest kevésbé komoly játékmódhoz, amit a közelmúltban bemutatott a Bandai Namco.

Hirdetés

A legújabb, részben élőszereplős trailer elején Katsuhiro Harada, a Tekken kreatív rendezője és producere megy el az SNK-hoz, hogy kiválassza az új vendégharcost, aki nem más, mint a Fatal Fury és a The King of Fighters játékokból ismert Geese Howard.

A videó mellett kaptunk egy rakás képkockát is, amelyeken nem csak Geese látható akcióban, de az a pálya is, ami vele együtt elérhetővé válik valamikor a télen a második DLC keretében, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Pörgessétek végig a galériát: 

Nektek hogy tetszik a karakter és a felvezetése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)