Hirdetés

Tekken 7 - ingyenes DLC-vel ünneplünk

|

A Bandai Namco ajándék tartalmakkal emlékezik meg róla, hogy egy éves lett a Tekken 7.

Hirdetés

Ugyan nem volt felhőtlen a Tekken 7 megjelenése óta eltelt idő - például PC-n problémákat okozott a másolásvédelem -, de a Bandai Namco folyamatosan bővítette a verekedős játékot, így többek között a Final Fantasy XV főhőse, Noctis is bekerült vendégkarakterként. 

Hirdetés

Hamarosan ünnepli a játék a legelső születésnapját, amelyet a kiadó egy ingyenes DLC-vel köszönt mindhárom platformon. A csomag május 31-én válik elérhetővé és hat jelmezszettet (Story Mode, Aura, Female Hairstyle, New Japan Pro-Wrestling, Kuma and Panda, Metallic Item) foglal magába.

Mivel a Tekken 7 egyik funkciója, hogy minden karaktert részletesen testreszabhatunk, ezért aki szeret elszöszölni az ilyesmivel, nagy hasznát veheti az ajándék DLC-vel érkező cuccoknak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)