Hirdetés

Tekken 7 - cuki jelmezekkel várjuk a rajtot

|

A Bandai Namco verekedős szériája mellett a Dark Souls és más klasszikusok is vendégszerepelnek a LittleBigPlanetben.

Hirdetés

Már csak egyetlen nap van hátra a Tekken 7 megjelenéséig, amire nem csak a sztori felidézésével készülhetünk. Ha PlayStaionön játszunk, most egy másik játékban is King és néhány másik szereplő bőrébe bújhatunk.

A LittleBigPlanet 3-ba érkeztek meg az Asuka Kazama, King, Jack-7, Alisa Bosconovitch, Yoshimitsu és Devil Jin ihlette jelmezek, amiket külön-külön, vagy akár egy csomag részeként is megvehetünk. Ezzel egy időben a Bandai Namco sok más karaktere is megérkezett a Media Molecule platformerébe, így a Soulcalibur és a Dark Souls III szereplőit, vagy éppen olyan klasszikusokat is megszerezhetünk jelmezként, mint Pac-Man.

Ti megszerzitek valamelyik karakterkülsőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)