Hirdetés

Tekken 7 - Nina Williams esküvői ruhában püföl

|

Egy új harcos került elő, akit a széria rajongói már jól ismerhetnek. Mondjuk ez a szerelés nem biztos, hogy ismerős lesz.

Hirdetés

A Bandai Namco ma egy örömteli bejelentéssel lepte meg a Tekken széria rajongóit. Nina Williams visszatért, és simán szétrúgja bárki hátsót akkor is, ha éppen esküvői ruhában kell lennie. Gyönyörű, lágyesésű szoknyája csak úgy pörög miközben viselője szétrúgja Bryan Fury arcát.

A lenti videóban megcsodálhatjátok a karakter jelenlegi verzióját, addig pedig örüljünk annak, hogy a Bandai bejelentette, a Tekken 7 jelen lesz az idei EVO verekedős játék eseményen. Ez csak azért fura mert a program még mindig nem érkezett meg PS4-re, viszont árkád termekben lehet gyakorolni vele. Jelenleg a japán játéktermekben és néhány kiválasztott amerikai klubban játszható a Tekken 7.

A program PlayStation 4 verziójának megjelenési dátuma még nem ismert, de az már biztos, hogy lesz konzolos kiadás. Várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)