Hirdetés

Tekken 7 - Noctis herceg is beszáll a bunyóba

|

Alig pár nap múlva már a Final Fantasy XV főhősével is csépelhetjük az ellent.

Hirdetés

Noctis Lucis Caelum, a méltán népszerű Final Fantasy XV főszereplője jövő kedden, vagyis március 20-án érkezik meg a Tekken 7-be.

Hirdetés

A Bandai Namco a mai napon újra emlékeztetett bennünket, hogy Noctis herceg lesz a Tekken 7 harmadik DLC-jének a sztárja. A herceg kap öt extra ruhát is, ezek a következők lesznek a friss beszámoló alapján: Casual Outfit, Royal Raiment, Choco-Mog Style, Fighting King's Raiment és Kingly Raimen. A DLC-ben ezen felül egy új pálya, Hammerhead is elérhetővé válik - ezt valószínűleg nem kell bemutatni a Final Fantasy XV-rajongóknak. Mutatjuk, hogyan fest majd a játékban Noctis, és főleg milyen durva kombókra képes. 

A Tekken 7 PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra elérhető. Ti örültök az új karakternek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)