Hirdetés

Ilyen lenne a Tekken 7 8-bites változata

|

Kedvenc Tekken-harcosaink ezúttal kissé pixelesek, de annál ötletesebb a bemutatásuk. Persze azért kaptunk egy modern grafikával készült videót is a játék nyitányáról.

Hirdetés

Sokan emlékeznek a régi idők 8-bites játékaira, ami minden egyes alkalommal kiderül, amikor visszatekintünk a múltba egy-egy ötletes feldolgozás erejéig (volt már Reszkessetek, betörők!, Igazság Ligája és az eredeti Star Wars trilógia is "retrósítva", hogy csak párat említsünk az utóbbi időkben felbukkant alkotásokból). 

Talán erre gondolhatott a Bandai Namco is, amikor bemutatta a Tekken 7 8-bites verziójának trailerét. Ha indulhat a múltidézés, nyomjatok egy kövér klikket:

Azok a játékosok sem maradtak hoppon, akik többet is szerettek volna látni a Tekken 7-ből, ők első ízben a hetedik epizód nyitányát nézhetik meg:

De akad itt egy karakterekre koncentráló előzetes is, amelyben többek között helyet kapott Kuma, Josie Rizal, Ling Xiaoyu és Paul Phoenix is. 

A Tekken 7 debütálása június 2-án esedékes a főbb platformokra. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)