Hirdetés

Tekken 7 - traileren a második szezon

|

A Bandai Namco ízelítőt adott abból, hogy milyen lesz a Tekken 7 új szezonja.

Hirdetés

Májusban ünnepeltük a Tekken 7 első évfordulóját, amelyről a Bandai Namco ajándék tartalmakkal emlékezett meg, majd bejelentette, hogy egy váratlan, a The Walking Dead sorozatból származó karakterrel bővül a játék harcosainak sora. 

Hirdetés

A Tekken 7 második, Wall Bounds névre keresztelt DLC-szezonja összesen hat karaktert tartalmaz majd, amelyek között megtalálható Anna Williams, Lei Wulong, valamint a The Walking Dead széria említett rosszfiúja, Negan. És már van egy kedvcsinálónk is hozzá: 

A Tekken 7 - Season 2 szeptember 6-án rajtol el két harcossal (Anna és Lei), akik fejenként körülbelül 1500 forintba kerülnek majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)