Hirdetés

Tekken 7 - jön a harmadik szezonbérlet, bemutatkozott az első két karakter

|

Az EVO 2019 nem pusztán egy verseny, de a verekedős címek, köztük a Tekken 7 ünnepe is, így nem csoda, hogy egy nagyobb bejelentéssel fokozták a hangulatot a fejlesztők.

Hirdetés

A rajongók nagy örömére a Bandai Namco végre bejelentett egy jó adag tartalmat a Tekken 7-hez, ezzel emlékeztetve mindenkit, hogy a játék napjai még nincsenek leáldozóban. A Season Pass 3 keretein belül hamarosan új karakterek érkeznek, ezek közül kettőt pedig már meg is ismerhetett a közönség.

Hirdetés

Az alább látható trailerben bemutatkozik Zafina és Leroy Smith, akik a jelenlegi tervek szerint már idén gyarapítani fogják a Tekken 7 harcosainak listáját. Az előzetes végén egy rövid felsorolást is olvashattok, hogy milyen tartalmakat hoznak a hamarosan érkező, ingyenes frissítések.

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, de a trailerben látható tábla szerint még szeptemberben be kell fussanak az újoncok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)