Hirdetés

Tekken 7 - meghalhat az egyik szereplő a sztorimódban?

|

A Tekken 7 legújabb sztori trailere drámai befejezést sejtet a legújabb rész kapcsán, amiben azért nem csak a Mishima család tagjai kapnak szerepet.

Hirdetés

Nemrég egy hasznos visszatekintő videóban idézhettük fel, milyen, már-már szappanoperába illő fordulatokat hozott eddig a Tekken sorozat története és a Mishima-klán belharca. A hetedik epizód legújabb sztori trailere alapján úgy tűnik, a Bandai Namco nem ok nélkül emlékeztet minket erre.

Hirdetés

A Tekken 7 készítői már korábban is kiemelték, hogy ismét a sztori kezdete óta egymás ölő apa-fia páros kerül a képbe, így a legfrissebb kedvcsinálót is Kazuya és Heihachi összecsapása foglalja kertbe. Az idősebbik Mishima narrációja pedig azzal zárul, hogy "lesz, akinek a harc most véget ér", azt sugallva, hogy valamelyikük nem marad állva a sztorimód végére. Persze nem kizárt, hogy (spoilerek) az Uncharted 4-hez hasonlóan itt is a valós sztorinál drámaibb képet fest a trailer, ráadásul a Bandai Namco egy tényleges halálból is nagy visszatérést kovácsolhat később. Mindenesetre az új kedvcsináló hangulata teljesen rendben van, úgyhogy ha várod a júniusi megjelenést, mindenképp nézd meg.

Mit gondoltok, a Tekken 7-ben bevállalják az egyik főszereplő likvidálását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)