Hirdetés

Tekken 7 tesztek - ez bizony odaver

|

Erős pontszámokat és általános elismerést kapott a Bandai Namco Tekken szériájának legújabb tagja, a Tekken 7, amit nem csak keményvonalas rajongóknak ajánlanak.

Hirdetés

Ritka pillanat az, amikor nincs olyan kritikus, aki szeretne kőkemény megmondóemberként szembemenni a többséggel: a Tekken 7 esetében valahogy konszenzus született a szakmai sajtóban, és nagyon jó értékeléseket zsebelt be a Bandai Namco új üdvöskéje.

Hirdetés

A verekedős játék sztárolása persze nem csak a pontszámokban mutatkozik meg, a legtöbb tesztelő szerint a Tekken 7 az, amire a rajongók már régóta vártak, noha nyilván nem így sem hibátlan, a sztori módot például többen is kifogásolták. Íme az első vélemények a PlayStation 4-es változatról, ami jelenleg 82-es átlagon áll a Metacriticen: 

- PlayStation LifeStyle - 85/100
- Hobby Consolas - 86/100
- Eurogamer Italy - 8/10
- SpazioGames - 85/100
- The Games Machine - 9/10
- Multiplayer.it -. 88/100
- Game Informer - 8/10
- LaPS4 - 8/10
- EGM - 7.5/10
- Trusted Reviews - 8/10
- GamesRadar - 8/10
- Push Square - 8/10
- Twinfinite - 8/10
- Destructoid - 8/10

A Tekken 7 megjelenése június 2-án várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Addig a gépigényt is tudjátok ellenőrizni, de valószínűleg nem lesz para. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)