Hirdetés

Tekken 7 - két perc elég egy kiütéshez?

|

A verekedős játékok rajongói most kapnak még kétpercnyi intenzív akciót a Bandai Namco által készített új előzetesnek köszönhetően.

Hirdetés

A 20 éves Tekken sorozat következő része jövőre érkezik. A Tekken 7 sok újdonságot hoz majd a szériába, mindemellett pedig elképesztően látványos harcokat vívhatunk majd benne. Ezt remekül visszaadja az új trailer is.

A videóban láthatunk visszatérő harcosokat is, de sajnos ebből a montázsból most kimaradt a nemrég bejelentett új hősnőnk, Lucky Chloe és az ő macskás jelmeze. Szerencsére jövőre már mi magunk is zúzhatunk vele, köszönhetően az októberi, meglehetősen sikeres teszt periódusnak. Japánban két helyen is kiállították a tesztgépeket, az embereket pedig olyannyira érdekelte a játék, hogy akár ölre is mentek azért, hogy kipróbálhassák.

Nektek hogy tetszik a Tekken 7?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)