Hirdetés

Tekken 7 - DLC-ben tér vissza egy klasszikus minijáték

|

A Bandai Namco karakterei nem mindig élet-halál harc keretein belül mérkőztek meg, az egyik, kevésbé komoly játékmód pedig hamarosan visszatér a Tekken 7-ben.

Hirdetés

Valószínűleg a legtöbben arra számítottak, hogy a Tekken 7 első DLC-je egy új karakter, vagy valami hasonló lesz. Ehhez képest a Bandai Namco elég meglepő kiegészítést ad ki augusztusban.

Hirdetés

Az első letölthető tartalom a korábbi Tekken részek egyik kedvelt minijátékát, a Tekken Bowlt hozza vissza, amiben a jól ismert karakterek a megszokott bunyó helyett bowlingban mérik össze a tudásukat. A Tekken 7 új kedvcsinálójának nagyjából a háromnegyedét az teszi ki, hogy a játék producere, Harada Katsuhiro elmegy bowlingozni, ami azért mutatja, mennyire komoly az első DLC, amivel az új mód mellett azért kozmetikai tartalmak is érkeznek majd. Így mondjuk megkérdőjelezhető döntés, hogy az Ultimate Tekken Bowlt a fizetős season pass részévé tették a verekedős játék készítői.

Ti kipróbáljátok majd az újjáélesztett Tekken Bowlt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)