Hirdetés

Harada: legalább két új bejelentés idén

|

A Tekken sorozat atyja, Katsuhiro Harada úgy tervezi, idén aktívabb lesz, mint 2013-ban volt, és új játékokon fog dolgozni.

Hirdetés

Harada szintén abban az interjúsorozatban szólalt meg, ahol Itagaki Tomonobu is nyilatkozott a Devil's Third további sorsáról. A Namco egyik kulcsfigurája tavaly a termékek reklámozásán és a free-to-play katalógus bővítésén fáradozott, de reméli, hogy idén visszatérhet fő munkájához, a játékfejlesztéshez.

Azért nem dob el mindent: „Több free-to-play játék fejlesztésének vezetőjeként részese voltam a konzolos játékipar szerkezetét átalakítani akaró törekvésnek is a Sony Computer Entertainment partnereként. (...) Ezt szeretném folytatni jövőre is". Ami pedig magát a fejlesztést illeti, Harada szerint 2014 „egy kemény év lesz", ugyanis több címen dolgoznak csendben, és több játéktervük is van, amiket még nem kezdtek el megvalósítani.

Legtöbben persze arra lennénk kíváncsiak, mi a helyzet a Tekken jövőjét illetően, Harada persze erre is kitért: „A Tekken az egyik főművem, és bár erről most nem mondhatok többet, több címen dolgozom a Tekkennel párhuzamosan." Ez mind szép és jó, gondolhatnánk, de mikor tudhatjuk meg, mik is ezek a címek? Ezzel kapcsolatban csak annyit mondott, „2014-ben legalább kettőt szeretnénk bejelenteni".

Végül a rajongók további támogatását kérte, sőt, felvetette, hogy ha elakad az ötletelésben, tőlük kér majd segítséget.. Ti mit gondoltok, mi készül a Tekken vs Street Fighter mellett Namco műhelyében, és milyen nem Tekken címen dolgozhat Harada?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)