Hirdetés

Tekken Tag Tournament 2 - egy év múlva érkezik

|

A Namco Bandai égisze alatt futó Tekken most ismét a csapatos küzdelemre helyezi a hangsúlyt, rá is nyomtak a hangulatra egy elegáns trailerrel.

Hirdetés

Az idei Spike Video Game Awards keretében mutatkozott be a nagyon várós Tekken Tag Tournament 2 exkluzív trailere, amelyben immár párban verik egymást a jól ismert szereplők (várjuk a tippeket, hogy szerintetek ki kicsoda). 

A játékból egyelőre semmit nem látni, inkább csak azt tudjuk meg, hogy lányok igenis képesek megverni a fiúkat, ha egyszer összefognak. Meg azt, hogy a brutális verekedés színes kondenzcsíkkal jár. Ja, és a megjelenés: 2012 vége. Ez azért igen kellemetlen hír...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)