Hirdetés

Tekken X Street Fighter - majd jön, ha itt az idő

|

Nagyon várjátok már a Namco válaszát a Street Fighter X Tekkenre, ugye? Akkor várjatok még, mert nem jön egyhamar. Katsuhiro Harada el is mondta, miért késik ennyit a Namco verekdős játéka.

Hirdetés

Már közel másfél éve megjelent a Street Fighter X Tekken, a Capcom által fejlesztett verekedős crossover, ami a Street Fighter játékok világába ültette át a Tekken sorozat karaktereit.

Egy megállapodás értelmében a Namco feladata, hogy megalkossa a Tekken X Street Fightert, ami, jól tippeltetek, a Tekken világába varázsolja Chun Lit és társait. A bejelentés óta összesen egy képet kaptunk, azt is 2011-ben, úgyhogy jogosan merül fel a kérdés, hogy mi a helyzet a projekttel, főleg annak fényében, hogy jópár Tekken játék megjelent már a Street Fighter X Tekken után (Tekken Tag Tournament 2, Tekken Revolution, Tekken Card Tournament, hogy csak néhányat említsünk). Mivel már úgy érezte, ideje újra felkelteni a játékosok érdeklődését, Katsuhiro Harada, a Tekken játékok producere megnyugtató szavakal válaszolt a Siliconera kérdéseire: „A játék továbbra is fejlesztés alatt áll, úgyhogy nem kell aggódnotok emiatt.” A Tekken X Street Fighter azért nem jelent meg ezidáig, mert a cég látja, hogy a játékosokat még mindig érdekli a Street Fighter X Tekken, így inkább azt frissítgetik egyelőre. „Ahelyett, hogy kiadnánk a címet, míg a [Street Fighter X Tekken] továbbra is érdekli az embereket, inkább kivárjuk a megfelelő alkalmat, még mindig fejlesztjük a [Tekken X Street Fightert].” Szóval ha a TxSF-fel szeretnétek játszani, ne játszatok az SFxT-vel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)