Hirdetés

Teljes a káosz a Control next-gen frissítése körül

|

Kisebb balhé lett abból, hogy néhányan elvileg ingyen megkapták a Control Ultimate Editiont.

Hirdetés

Sokaknak bejött a Remedy Entertainment játéka, a tavaly debütált Control, ami egy elég szürreális, természetfeletti elemekkel alaposan megszórt kaland lett. Jó hír, hogy a játék a következő generációs konzolokra is meg fog jelenni a közeljövőben, azonban valamilyen oknál fogva csak egyetlen kiadást lehet majd ingyenesen felfrissíteni az új masinákra, ez pedig értelemszerűen elég sokakat zavar, és nemrég olyan dolog történt, ami gyakorlatilag csak olaj volt a tűzre.

Hirdetés

Ugyebár kizárólag az alapjátékot és a DLC-ket is tartalmazó Control Ultimate Editiont vihetjük majd át az új konzolokra, más kiadások esetében sajnos nem lesz elérhető ez a funkció. Nem olyan rég meg is jelent a PS Store-ban ez a pakk, és a ResetEra fórumán lévő beszámolók szerint számos olyan PlayStation 4-játékos is ingyenesen megkapta, akinek eddig csak a Digital Deluxe Edition volt meg.

Érthető módon szép kis balhé kerekedett ebből, ugyanis ez alapján úgy tűnik, hogy simán lehetséges volna a Digital Deluxe kiadást Ultimate-té varázsolni, amit aztán át lehetne vinni a friss konzolokra, de valamiért mégsem ad erre lehetőséget a Remedy és a játékot kiadó 505 Games. Időközben pedig vissza is vonták az "ajándékot", szóval valószínűleg valamiféle hiba miatt történhetett ez az egész. Kíváncsian várjuk, hogy esetleg rajongói nyomásra változtat-e valamin a két csapat, vagy továbbra is ragaszkodnak majd ehhez a nem éppen fogyasztóbarát megoldáshoz.

Szerintetek mennyire korrekt a kiadó és a fejlesztő hozzáállása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)