Hirdetés

Teljes az élet: csöcsörészhetünk a Dead or Alive 5-ben

|

Hamarosan új frissítés érkezik a Dead or Alive 5-höz, mely egy olyan funkciót is tartalmaz, ami nélkül senki nem érezheti magát maradéktalanul boldognak.

Hirdetés

A verekedős játékok jók. A női mellek jók. Ezek együtt teszik igazán vonzóvá a Dead or Alive sorozat részeit.

A Team Ninja nemhogy nem engedett a nyugati játékosok követeléseinek, valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva arra az elhatározásra jutottak, hogy muszáj megadni a lehetőséget a karakterek melleinek mozgatására. Néhány fejlesztő vért izzad, hogy olyan terméket adjon ki, ami a gamerek minden igényét kielégíti, a Team Ninjánál viszont, ahogy a példa is mutatja, túl sok idővel rendelkeznek, a vásárlók túlságosan elégedettek. A PlayStation 3-ra érkező 1.03A patch telepítése után a DualShock kontroller fel-le mozgatásával a gravitációnak, feministáknak és tulajdonképpen az egész külvilágnak ellent mondva a harcos amazonok termetes kebleit úgy helyezgethetjük, ahogy kedvünk tartja. Hát mi ez, ha nem tartalom? Miért nincs ilyen lehetőség minden játékban? A következő frissítés már a férfi nemi szervek mozgatását is lehetővé teszi? Ha nincs alkalmatok kipróbálni, itt van egy hat perces videó a jelenségről, ami bizonyos szinten csodálatos, más szinten pedig meglehetősen bizarr. Nem is tudom mihez hasonlítani. Ha a következő DoA-ban is lesz ilyen funkció, mell - vagy ha azt hozza a jövő, pénisz - alakú kontroller nélkül felesleges is kiadniuk.

Még egy kérdés: mikor lesz olyan többjátékos mód, amiben mindkét mell külön mozgatható?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)