Hirdetés

Teljes értékű PlayStation Plus jön Magyarországra is, megvan a rajt időpontja

|

Régiónként eltérő időpontokban rajtol el az új PlayStation Plus, Európa és így Magyarország is az utolsó helyen tanyázik.

Hirdetés

Ígéretéhez híven nyilvánosságra hozta a Sony a megújuló PlayStation Plus indulásának idejét. Már a szolgáltatásra vonatkozó változások bejelentésekor is benne volt a pakliban, hogy globális rajt helyett régiókra bontott, lépcsőzetes megoldásban gondolkodnak a cégnél, és végül valóban ez a forgatókönyv érvényesült.

Ennek megfelelően Ázsiában debütál először az Xbox Game Pass hatására jelentősen felturbózott szolgáltatás, és Európába érkezik meg utoljára. A csúszás azonban nem olyan vészes, és még könnyebb lesz elviselni, miután egy örömteli fejleményt is megosztott velünk a Sony.

Hirdetés

Meglepő módon Japánt kihagyva egyes, közelebbről meg nem nevezett ázsiai országok állnak a sor elején, az ott élő előfizetők már május 23-án élvezhetik az új PlayStation Plus nyújtotta előnyöket. Csak utánuk következik a hazai piac, ahol június 1-jétől lehet válogatni a különböző csomagok közül. Az amerikai kontinensre június 13-án fut be a szolgáltatást érintő változások, míg az európai, és így a magyar közönség június 22-étől szemezgethet az ajánlatok közül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A PlayStation Plus megújításával párhuzamosan még több országban válik elérhetővé a streamelés lehetősége. Ezek a következők: Bulgária, Ciprus, a Cseh Köztársaság, Görögország, Horvátország, Lengyelország, Málta, Románia, Szlovákia, Szlovénia és bizony Magyarország. Ez pedig azt jelenti, hogy nálunk is az Essential, Extra és Premium csomagok képezik majd a kínálatot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)