Hirdetés

Teljes folytatás lesz, ezért nem jön idén az Overwatch 2

|

A BlizzCon egyik önálló paneljén esett szó a hero shooterről.

Hirdetés

Ahogy az várható volt, az Overwatch 2-ről nem sokat árult el a Blizzard a BlizzConline 2021 során, a kiemelt figyelmet a World of Warcraft és a Diablo franchise-ok kapták. Azért egy panel erejéig mégis előkerült a Jeff Kaplan által felügyelt projekt, így megtudhattuk például azt, miért nem jelenhet meg idén.

Kaplan elmondta, szükségük van még több időre, hogy olyanná formálják a játékot, ahogyan szerintük a legjobb. Valami olyat akarnak alkotni, ami "megérinti az embereket, az életük részévé válik, és ami méltó folytatása az első játéknak, egy valódi utód".

Hirdetés

Emellett a 40 perces előadás keretében megmutattak két új pályát, New Yorkot és Rómát, valamint számos további újítást: dinamikus időjárás lesz minden helyszínen, némileg átdolgozzák a hősök egy részét (például Widowmakert, Reapert, McCree-t és Pharah-t), bekerülnek PvE küldetések, amikkel fejleszthetők a hősök, valamint egy skill- és talentrendszer, és láthattuk Sojournt, az egyik újoncot, akinek másodlagos fegyvere egy railgun. Ha lemaradtatok, alább visszanézhetitek az adást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)