Hirdetés

Teljes gőzzel pörög az Atari

|

A Londonban megtartott Atari Live keretében az Infogrames leányvállalatává avanzsálódott kiadó megszellőztette terveit.

Hirdetés

Mint arról bazsowicz kolléga is beszámolt, az Atari a jövőben is kíván kezdeni valamit a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights és a Test Drive Unlimited játékokkal, továbbá a Dungeons & Dragons jogokkal. Hosszabb távú tervekről van szó, így konkrétumokkal nem szolgálhattak, főként, hogy már a 2009. esztendőt követő évekre vonatkoznak. Ezen felül felkarolták a Codename Panzers: Cold War, a Ghostbusters és a Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena játékokat, tehát mindegyikre a következő esztendőben számíthatunk. Ugyanígy az Atari adja majd ki Lengyelországot és talán még Csehországot, Szlovákiát és Hazánkat leszámítva a CD Projekt Red szerepjátékának konzolos változatát The Witcher: Rise of the White Wolf címmel.

atariwp.jpg


Ezzel persze még korántsem értünk az ismertetett tervek végére. Az Aki Corp-pal karöltve elkészítik a Ready 2 Ruble Revolution-t Wii-re, továbbá egész Európára és a PAL régióra vonatkozóan felvállalták a Gas Powered Games RTS-RPG hibridje, a Demigod terjesztését is.
Az Atari segítségével jut el Európába az Eternal Sonata (PS3), a Family Ski & Snowboard (Wii) és az Afro Samurai (X360, PS3). Mint arról korábban beszámoltunk, dobozos formában is elérhetővé teszik a CCP hat éve sikeresen futó MMO-ját, az EVE Online-t, s elhozzák kontinensünkre a Tekken 6. részét, illetve Tetsuya Mizuguchi QJ című zenés játékát Wii-re.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)