Hirdetés

Teljes káosz az Everwild fejlesztése, még a Rare sem tudja, mi legyen vele

|

Rosszul áll a Sea of Thievesért is felelős stúdió új játékának szénája.

Hirdetés

2019 novemberében, az X019-en mutatták meg a játékosoknak először az Everwildot, a Rare csapatának legújabb játékát, ami látszólag - a rövidke előzetes alapján - sokat merített a Legend of Zelda: Breath of the Wildból, a Pokémon világából és James Cameron Avatárjából is.

A fejlesztők akkor leszögezték, hogy a folyamatok még korai stádiumban vannak, azóta viszont egyre zavarosabbak a stúdió háza tájáról érkező jelek.

Hirdetés

Ezt követően 2020 júliusában hallottunk újból az Everwildról, akkor kifejezetten pozitív hírek érkeztek, azóta viszont zuhanópályára állt a projekt. Tavaly június 16-án. például arról kellett beszámolnunk nektek, hogy a játék egy teljes újratervezésen esett át, ami miatt az E3 bemutatót is kihagyta a Rare.

A korábbi hírek forrása, Jeff Grubb, most újabb hírekkel szolgált az Everwilddal kapcsolatban, aminek a játék követői egy cseppet sem fognak örülni. A legutóbbi XboxEra podcastban Grubb így mesélt a játékról:

"Rebootolták a játékot, de még így sem tudják, hogy hol tartanak egyáltalán, és hová kellene eljutniuk a munkálatokkal, egy igazi káosz az egész."

Grubb beszélgetőpartnere hozzátette, ő is számos változásról hallott, pedig a játékot eredetileg az Xbox Series X egyik nyitócímének szánték. Ezzel szemben az Everwild megjelenése most 2024-re várható, ami sokak szerint még mindig nagyon optimista cél a projekt előrehaladását tekintve. Még szerencse, hogy a Rare másik játéka, a Sea of Thieves rendkívül sikeres, így nincs miért aggódniuk a fejlesztőknek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)