Hirdetés

Teljes lett a World War Z cross-play támogatása, új karakter is jött

|

A World War Z játékosai mostantól platformtól függetlenül szövetkezhetnek.

Hirdetés

Egészen dicséretes az a kitartás, amivel a Saber Interactive frissíti a World War Z-t, de tekintve, hogy a játék iránti érdeklődés látszólag nem csökken, érthető a részükről, hogy  minden erejükkel próbálják a közösséget boldoggá tenni.

Hirdetés

A most érkezett frissítés összeköti a PlayStation 4-es játékosokat a PC-sekkel és Xbox One-osokkal, így mindenki együtt pörgetheti akár a PvE küldetéseket, akár a Horde Mode Z-t. Bekerült továbbá a Dronemaster, mely saját, fejleszthető drónjával sokkolhatja és lebéníthatja a zombikat; egy félautomata gránátvető, új fegyverfejlesztések, javítások, egyéb szokásos apróságok.

A World War Z 2019 áprilisában jelent meg, és bár a kritikusok tetszését nem nyerte el, a játékosok olyanniyra rákaptak, hogy több mint 3 millió példányban vásárolták meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)