Hirdetés

Teljesen átalakul a League of Legends tárgy- és boltrendszere

|

Úgy néz ki, hogy a Riot Games idén békén hagyja a pályát és a sárkányokat, inkább a LoL tárgyrendszert fogja teljesen átvariálni.

Hirdetés

Közeledik a Worlds 2020, ezzel együtt pedig a 2020-as rangsorolt szezon vége. Ilyentájt kezdi általában belengetni a Riot Games azokat a nagy változásokat, melyeket két szezon között szoktak eszközölni. Ezúttal sincs ez másképp: a srácok újabb komoly átalakításokkal készülnek a következő szezonra. Idén a játék tárgyrendszerére koncentrálnak.

Kezdésnek a Riot kiszór pár felesleges cuccot, és behoz újakat, de ez még önmagában nem nagy szám, hiszen ez szinte minden előszezonban előfordult. Ami már kevésbé gyakori az a bolt felületének teljes átalakulása. A jól megszokott ablak új külsőt kap, de nem csak a felszínen változik: az ajánlott részleg tartalma a népszerű választások alapján változik majd.

Hirdetés

A legnagyobb újdonság azonban a Mythic tárgykategória lesz. Ezek olyan cuccok, melyek eszköztárunk alapköveiként szolgálnak majd. Komoly, a játékstílusunkat befolyásoló extrákat nyújtanak majd a karaktereknek, és folyamatosan erősítik a többi tárgyunkat is. Erejük miatt azonban egy bajnok csak egy Mythic tárgyat hordhat majd.

Az új tárgybolt és a Mythic tárgyak hamarosan tesztelhetőek lesznek a PBE szerveren, ahonnan valószínűleg jó darabig nem is fognak átkerülni az élesre. Mivel alapjaiban változik ezzel a játék, egy hosszas tesztperiódusra érdemes számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)