Hirdetés

Teljesen átalakul a Microsoft Store

|

Először Xbox One-on szokhatjuk majd meg az új kezelőfelületet, de minden bizonnyal Series X-en is ez vár majd ránk.

Hirdetés

Az Insider-tagok már két nap múlva megkapják a teljesen átgyúrt Microsoft Store-t, de a többi felhasználónak sem kell rá idén ősznél tovább várnia. A Microsoft ígéretei szerint a megújult kezelőfelület gyorsabb betöltést (egészen pontosan két másodperces töltési időt), könnyebb kezelést és biztonságosabb vásárlást biztosít a játékosoknak.

Hirdetés

Bár az Xbox Wire blogon megjelent bejegyzés csak az Xbox One konzolokat említi az újrakevert Microsoft Store kapcsán, de eléggé valószínű, hogy az év végén érkező Xbox Series X konzolok is pontosan ezt a digitális piacteret kapják majd meg. Az új Store-ban átvariálták a navigációs rendszert, megkönnyítették a különböző játékelőzetesek böngészés közbeni megtekintését (nem kell már értük megnyitni az adott játék konkrét aloldalát), átvariálták kicsit a játékok kategorizálását is (elvileg egyszerűbb lesz például régebbi generációs címek között keresgélni).

Fontos változás, hogy immár csak bejelentkezett profillal nyithatjuk meg a piacteret. Ennek két oka van: így egyből a minket érdeklő játékok ugranak elénk, illetve könnyű lesz a korhatárral kapcsolatos szűrés is, az ifjak csak nekik készült címeket találhatnak meg a Store-ban.

Az alábbi videóban Major Nelson részletesen mesél nektek az új Microsoft Store-ról:

Az alábbi galériában pedig megtaláltok róla pár konkrét képet is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)