Hirdetés

Teljesen átalakul a New World

|

Az Amazon Games MMO-ja szezonális modellre vált, ami azt jelenti, hogy jönnek a battle passek.

Hirdetés

Az Amazon Games is átáll a modellre, ami oly sok más online játékot tett sikeressé: jönnek a szezonok és a szezonális bérletek. Az első ilyen frissítés március 28-án érkezik Fellowship of Fire alcímmel és egy rakat új tartalmat ígér a battle passeken felül.

Ahogy más játékokban, úgy a New Worldben is lesz egy ingyenes és egy prémium battle pass sáv, melyek értékes jutalmakat rejtenek. A fejlesztők ígéretei szerint sem az ingyenes, sem a prémium részleg nem tartalmaz majd olyan tárgyakat (a kozmetikai páncélok kivételével), melyeket ne lehetne átlagos kalandozással összeszedni.

Hirdetés

A szezonális frissítésekkel érkező bérletek pont ugyanúgy működnek majd, mint a Fortnite-ban vagy a Call of Dutyban: lesznek feladatok, melyek teljesítésével pontokat kapunk, és adott ponthatár után megnyílik egy jutalom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)