Hirdetés

Teljesen bizonytalan a Cyberpunk 2077 önálló multijának sorsa

|

Egyre inkább valószínű, hogy a CDPR elkaszálja, és másra fogja az erőforrásait használni a jövőben.

Hirdetés

A héten sok minden történt a CD Projekt RED és legújabb játéka kapcsán: kiszivárogtak a DLC-k nevei és részletei, megjelent végre a régóta várt 1.2-es patch, és megtudtuk, hogyan tervezi folytatni működését az épp mélyponton lévő vállalat. Sajnos az új frissítés sem hozott megváltást, súlyos hibák maradtak a játékban, és nem tudjuk, ezeket javítják-e még, vagy már csak kisebb finomítgatásokra kerül sor. A next-gen változat előtt jó volna, ha tényleg minden a helyére kerülne.

Azt viszont nem tudjuk egyértelműen, hogy mi a helyzet a Cyberpunk 2077-re épülő, de önállóan megjelenő multis élménnyel.

Hirdetés

Biztató volt, hogy felvásárolták az AAA többjátékos címekre fókuszáló Digital Scapest, de ma már mindenki inkább arról beszél, amit Adam Kicinski mondott a videóban. A CDPR egyik ügyvezetője kijelentette, hogy bár korábban úgy tervezték, következő AAA játékuk egy a Cyberpunk világában játszódó multis kaland lesz, úgy döntöttek, az új fejlesztési módszer következtében átgondolják a menetrendet. Inkább olyan online technológiákat fognak fejleszteni, amik könnyen integrálhatóak bármely későbbi játékba, viszont továbbra is az egyjátékos mód és a sztori kapja a főszerepet.

Őszintén szólva talán jobb is, ha elvetik, és arra koncentrálnak, hogy újra olyan minőségű játékokat gyártsanak, mint a The Witcher 3: Wild Hunt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)